Πάγκοι Κουζίνας Silestone

Κάνοντας κλικ πάνω στα χρώματα βλέπετε το όνομα του μοντέλου της Silestone. Οι διαστάσεις των πλακών έχουν διάσταση 3,05 * 1,40 cm. Το πάχος των πλακών είναι 2 cm. Σε κάποια μοντέλα παρέχεται και γούρνα από το ίδιο υλικό. Για την τιμή καλέστε μας στο 2106827496 έχοντας τα μέτρα της κουζίνας σας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα.
Τηλ: 210.68.27.496

0,00

 
Παγκοι Κουζινας Silestone Aluminio Nube
Παγκοι Κουζινας Silestone Azul Enjoy
Παγκοι Κουζινας Silestone Blanco Capri
Παγκοι Κουζινας Silestone Blanco Maple
Παγκοι Κουζινας Silestone Blanco Norte
Παγκοι Κουζινας Silestone Carbono
Παγκοι Κουζινας Silestone Crema Minerva
Παγκοι Κουζινας Silestone Eros Stellar
Παγκοι Κουζινας Silestone Gedatsu
Παγκοι Κουζινας Silestone Gris Amazon
Παγκοι Κουζινας Silestone Gris Expo
Παγκοι Κουζινας Silestone Haiku
Παγκοι Κουζινας Silestone Kensho
Παγκοι Κουζινας Silestone Magenda
Παγκοι Κουζινας Silestone Naranja
Παγκοι Κουζινας Silestone Negro Stellar
Παγκοι Κουζινας Silestone Negro Tembas
Παγκοι Κουζινας Silestone Rojo Eros
Παγκοι Κουζινας Silestone Unsui
Παγκοι Κουζινας Silestone Verde Fun
Παγκοι Κουζινας Silestone White Platinum
Παγκοι Κουζινας Silestone Zeus
Παγκοι Κουζινας Silestone Zirconium
Εκκαθάριση

Περιγραφή

Πάγκοι Κουζίνας Silestone

Γενικά

Κατά τη διάρκεια της 25ετούς εμπειρίας της στο χώρο των τεχνικών διακοσμητικών πετρωμάτων, η Silestone είχε απίστευτη οικονομική ανάπτυξη παγκοσμίως. Tα προϊόντα Silestone έχουν εξαπλωθεί παγκόσμια μέσω του δικτύου διανομής και αντιπροσώπων που λειτουργούν στις ΗΠΑ, Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Αυστραλία και Ασία. Η εταιρία είχε συνεχές απόθεμα σε όλα τα χρώματα Silestone και δειγματολόγιά της υπάρχουν εκτός από τα εργαστήρια μαρμάρου επίσης και στις καλύτερες εκθέσεις επίπλων κουζίνας σε όλη την Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια όμως λόγω της υφεσης και των capital controls το απόθεμα έχει μειωθεί και αν δεν υπάρχει το υλικό που θέλετε εδώ στην Ελλάδα μπορεί να περιμένετε από 3 έως 6 μήνες.

Σύμφωνα με την ιδια Silestone “…προσφέρουμε μια ποικιλία αποχρώσεων χαλαζία, προσφέροντας έναν αριθμό διακοσμητικών προτάσεων από μια απλή κουζίνα μέχρι ένα πολύ μεγάλο project. Η Silestone είναι μία επένδυση για το μέλλον. είναι ο ένας και μοναδικός πάγκος που φτιάχνεται από χαλαζία με αντιβακτηριδιακή προστασία, κάτι που δίνει χαρακτηριστικά υγιεινής που δεν βρίσκονται πουθενά αλλού στην αγορά του χαλαζία”

Διαστάσεις και προφίλ πάγκων

Αυτή την στιγμή στην Ελληνική αγορά κυκλοφορούν γύρω στους 50 χρωματικούς τόνους από την Silestone. Η αναμονή εδώ στην Ελλάδα έαν δεν υπάρχει κάποιο απο αυτά τα προιόντα είναι γύρω στις 60 με 120 μέρες αν και τώρα λόγω της παρατεταμένης ύφεσης η παράδοση μπορεί να πάει και πιο πίσω.

Οι τελαρόπλακες που είσαγονται από την Ιταλία έχουν διάσταση 3,00 μήκος * 1,40 φάρδος και είναι δύο πόντων πάχους. Ενώ στο εξωτερικό το 99% των κουζίνων χρησιμοποιούν μασιφ δυάρι πάχος εδω στην Ελλάδα είναι εντελώς αντίθετα. Οι περισσότεροι φτιάχνουν τους πάγκους κουζίνας τους με προφίλ 3εκ.- 4εκ κοκ.

Το μειονέκτημα του προφίλ είναι ότι μπαίνει ανθρώπινο χέρι για να σχηματιστεί το προφιλ. Είναι σαν να αγοράζεις ένα καινούργιο αμάξι και με το καλημέρα να πειράζεις την μηχανή του. Το πλεονέκτημα βέβαια είναι ότι φαίνεται πιο πλούσιο. Τέλος οι πάγκοι κουζίνας που έχουν προφίλ είναι σαφέστατα πιο ακριβοί απο τους πάγκους κουζίνας που δεν έχουν προφίλ και αυτό γιατί όπως είναι λογικό έχουν περισσότερη επεξεργασία.

Χρήση και Προστασία Πάγκων

Οι πάγκοι κουζίνας Silestone δεν έχουν πρόβλημα στα υλικά που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα (ξύδια, λεμόνια, σάλτσες κτλ) όπως επίσης δεν έχουν πρόβλημα με την χάραξη. Όπως και σε όλα τα χαλαζιακά έτσι και εδώ στην Silestone απαγορεύεται η καυτή κατσαρόλα (από το μάτι της κουζίνας) να έρθει σε επαφή με το υλικό γιατί ενδέχεται να το καταστρέψει. Κατά κανόνα δεν το κάνουμε αυτό όποιο υλικό και να έχουμε στην κουζίνα αλλά το εν λόγο συμβάν αναφέρεται ρητά στην εγγύηση του προιόντος. Επίσης απαγορεύεται να χρησιμοποιούμε καθαριστικά μπάνιου τύπου Βιακάλ που επίσης μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στον πάγκο.

Τιμές πάγκων κουζίνας

Οι τιμές των πάγκων κουζίνας της Silestone διαφέρουν από χρωματισμό σε χρωματισμό. Σε γενικές γραμμές τα προιόντα που έχουν στρασάκια / καθρεπτάκη είναι πιο ακριβά απο τα υπόλοιπα. Μολονότι η κοινή πρακτική σε πάγκους κουζίνας είναι να χρεώνονται με το τρέχον μέτρο στην πράξη το κοστολόγιο των χαλαζιακών προκύπτει από το πόσες πλάκες καταναλώνονται για την κατασκευή μιας κουζίνας. Αυτό που θα πρέπει να ξέρετε είναι ότι κάθε παρτίδα από το υλικό είναι μοναδικό κάτι που σημαίνει ότι αν κάποιος κατεσκευαστής χρησιμοποιήσει υλικό από κάποια παλιά κουζίνα που είχε ξεμείνει θα υπάρχει διχρωμία. Συνεπώς είναι σχεδόν αδύνατη η αξιοποίηση παλιου υλικού για μια νέα κουζίνα. Αυτό σημαίνει ότι η χρέωση για μια κουζίνα βασίζεται αποκλειστικά και μόνο από το πόσες πλάκες χρειάζονται στην τρέχουσα κουζίνα.

Επίσης είναι πολύ λάθος να ρωτάτε “πόσο πάει το τρέχον μέτρο” και οι τιμές που σας δίνουν μέσω internet η τηλεφώνου ειναι τελείως παραπλανητικές. Έτσι πχ μπορεί να δείτε ότι μια κουζίνα κάνει 125 ευρω το τρέχον μέτρο αλλά με αυτή την “δήθεν πληροφορία” πρώτον σας αποκρύπτουν επιμελώς ότι το τρέχον μέτρο είναι μόνο ένα κομμάτι από το σύνολο του κόστους και δεύτερον προσέξτε ότι εάν βάζετε και πλάτη σας την χρεώνουν και αυτή τρέχον μέτρο αντί για τετραγωνικό ανεβάζοντας τεχνικά την τιμή.

Άλλες Πληροφορίες

Αναλαμβάνουμε ΔΩΡΕΑΝ την μεταφορά υλικού έως το πρακτορείο Αθηνών για όλη την Ελλάδα.

Πόσο συνολικά θα σας κοστίσει;;; Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6827496 έχοντας μαζί σας την κάτοψη ή τα μέτρα ανα πάγκο (και όχι συνολικά) ή κάντε κλικ στην εικόνα παρακάτω για να μιλήσετε τώρα και να μάθετε ΕΠΙΤΟΠΟΥ το ακριβές κοστολόγιο.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Μοντέλο

Aluminio Nube, Azul Enjoy, Blanco Capri, Blanco Maple, Blanco Norte, Carbono, Crema Minerva, Eros Stellar, Gedatsu, Gris Amazon, Gris Expo, Haiku, Kensho, Magenda, Naranja, Negro Stellar, Negro Tembas, Rojo Eros, Unsui, Verde Fun, White Platinum, Zeus, Zirconium

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , Ετικέτα:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…