Φιλοσοφία και Όραμα

Φιλοσοφία και Όραμα

Όραμά μας είναι:
Να είμαστε η κορυφαία εταιρεία στο χώρο του – βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των πελατών μας.

Οι πελάτες μας να χρησιμοποιούν τα προιόντα μας προκειμένου να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη, πιο ολοκληρωμένη, πιο όμορφη. Να προτιμούν την Εταιρεία Μάρμαρα ΝΙΚΟΛΑΚΗ επειδή η εμπειρία τους από τη χρήση των προιόντων & υπηρεσιών της θα είναι η καλύτερη δυνατή που θα μπορούν να βρουν.

Η καινοτομία και η αξιοπιστία να διέπουν την κάθε μας δραστηριότητα. Οι πελάτες μας θα απολαμβάνουν σε όποιο μέρος του κόσμου και να βρίσκονται, την καλύτερη δυνατή ποιότητα, αξιοπιστία και εύρος υπηρεσιών στην αγορά.

Δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι παρά μόνο όταν όλοι οι χρήστες των προιόντων και υπηρεσιών μας θα θεωρούν τις υπηρεσίες μας ως τις πιο πολύτιμες και χρήσιμες που υπάρχουν στη διάθεσή τους. Αυτό το πάθος μας για τη δημιουργία της καλύτερης ποιότητας βασίζεται στην ουσιαστική κατανόηση των αναγκών των πελατών μας, την πεποίθησή μας ότι όλα είναι δυνατά.

Πιστεύουμε ότι οι υπηρεσίες και τα προιόντα μας μπορούν να «κάνουν πραγματική διαφορά» στους πελάτες μας. Παρέχοντας μάρμαρα και υλικά απαράμιλλης αισθητικής, εμπλουτίζουμε τη ζωή τους.

Παραμένουμε απόλυτα αφοσιωμένοι στον κλάδο του και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε οι πρωτοπόροι του κλάδου όσον αφορά στην προώθηση αυτής της εξέλιξης.

Μέσω της ηγετικής μας θέσης, του μεγέθους μας, της σφαίρας δραστηριοτήτων μας και των συνεργασιών μας, θα εξαπλώσουμε τις υπηρεσίες και τα προιόντα μας σε όλο τον κόσμο.

Καθώς οι ανάγκες των πελατών διευρύνονται, βρισκόμαστε στη μοναδική θέση να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες αυτές. Το μέγεθός μας μάς επιτρέπει να δημιουργούμε τις ελκυστικότερες υπηρεσίες και προιόντα και να αναπτύσσουμε ένα εξαιρετικό εύρος συνεργασιών, οι οποίες μας βοηθούν ώστε να βελτιώνουμε ακόμα περισσότερο τις παροχές μας στους πελάτες μας.

Θα διασφαλίσουμε πως ό,τι και να θέλουν να μάθουν οι πελάτες μας, με όποιον και να θέλουν να επικοινωνήσουν, ό,τι και να θέλουν να κάνουν, όπου και να βρίσκονται, οι ανάγκες τους θα καλύπτονται ακριβώς τη στιγμή που θα ‘ερχονται στο δίκτυό μας.

Γρανίτες Giallo California

Είπαν για εμάς


Πιστεύουμε στις ανοιχτές διαδικασίες και την συνεχή βελτίωση. Για το λόγο αυτό έχουμε και διατηρούμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας. Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις που έχουν κάνει πελάτες για εμάς… Είπαν για εμάς

Περισσότερα
Γρανίτες Emerald Pearl

Ποιότητα: Κάθε μέρα καλύτεροι


Πολιτική ποιότητας της εταιρείας μας: Να καθοδηγούμε, να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίζουμε τους ανθρώπους μας να κατανοούν και συνεχώς να κάνουν την Ποιότητα πράξη. Για τα Μάρμαρα Νικολάκη Ποιότητα είναι… Οι πελάτες να λαμβάνουν ικανοποίηση συνολικά από την εταιρεία και από την εικόνα που αυτή τους μεταδίδει και όχι μόνο από τη χρήση του προϊόντος […]

Περισσότερα
Επεξεργασία Μαρμάρων

Προιόντα και Υπηρεσίες


Διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα απο ποικιλία φυσικών και τεχνικών προιόντων όπως: Μάρμαρα Γρανίτες Χαλαζιακά Σχιστόλιθοι–πέτρες Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε με βάση τα άνωθι υλικά: στρωσεις δαπέδου/σκαλιών/ποδιών παγκους κουζινας επενδύσεις τζακιών επενδύσεις τοιχοποιας επενδύσεις πισίνας μαρμαρινους νιπτήρες μαρμάρινες ντουζιέρες έργα τέχνης απο μάρμαρο εκλησιαστικά κολονάκια και γενικά ότι μπορεί να γίνει απο μάρμαρο. Εμπορευόμαστε και τοποθετούμε Βοτσαλα […]

Περισσότερα
10 λογοι για να συνεργαστειτε μαζι μας

10 λόγοι για να συνεργαστείτε μαζί μας


Ίσως να αναρωτιέστε “γιατί να συνεργαστείτε μαζι μας;”. Είμαστε μια εταιρεία μοναδική στο είδος της με σχεδόν κάθε πτυχή της επιχείρησης μας, να μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό. Μερικά από τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα: Για την ποικιλία των προιόντων μας. Με πάνω απο 450 κωδικούς μαρμάρων από Ελλάδα και εξωτερικό σε μια έκταση […]

Περισσότερα