10 λογοι για να συνεργαστειτε μαζι μας

10 λόγοι για να συνεργαστείτε μαζί μας

Ίσως να αναρωτιέστε “γιατί να συνεργαστείτε μαζι μας;”. Είμαστε μια εταιρεία μοναδική στο είδος της με σχεδόν κάθε πτυχή της επιχείρησης μας, να μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό. Μερικά από τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα:

  • Για την ποικιλία των προιόντων μας. Με πάνω απο 450 κωδικούς μαρμάρων από Ελλάδα και εξωτερικό σε μια έκταση άνω των 12 στρεμμάτων, μπορούμε να πουμε με βεβαιότητα ότι τετοια ποικιλία δεν θα βρείτε πουθενά.
  • Για την τεχνογνωσία μας. Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του μαρμάρου μας επιτρέπετε να λέμε ότι το μάρμαρο είναι η δεύτερη φύση μας.
  • Για την ποιότητα της δουλειάς μας. Ειμαστε πιστοποιημένοι με ISO 9001:2000. Δεν διαπραγματευόμαστε ούτε κάνουμε «εκπτωση» στην δουλειά μας ακόμα και αν γνωρίζουμε ότι θα «μπούμε μέσα». Κανόνας απαράβατος.
  • Για τις ηλεκτρονικές μας υπηρεσίες. Είμαστε ίσως η μοναδική εταιρεία στο χώρο του μαρμάρου με ηλεκτρονικό κατάστημα και ηλεκτρονική υποστήριξη εικοσιτερεις ωρες το εικοσιτετραωρο.
  • Για την Τεχνική μας υποστήριξη. Για εμας η επαφή με τον πελάτη δεν τελειώνει με την πώληση των μαρμάρων. Υποστηρίζουμε τον πελάτη μας για όποιο τεχνικό πρόβλημα έχει ή θελει να ρωτήσει είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά.
  • Για την αποτελεσματικότητα της παραγωγής μας. Διαθέτουμε τα πιο συγχρονα μηχανηματα κοπής και επεξεργασίας μαρμάρου για την βέλτιστη και τάχιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
  • Για την υπευθυνότητα στην παράδοση. Την ημέρα που συμφωνούμε την ιδια μέρα τα παραδίδουμε. Στην συμφωνία με τους πελάτες μας υπάρχει γραπτή ρήτρα έκπτωσης προς τον πελάτη σε διαφορετική περίπτωση.
  • Για τους τρόπους πληρωμής σας. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά, με πιστωτική κάρτα (ατοκες δόσεις), και με επιταγή (κάτω από συγκεκριμένες προυποθέσεις).
  • Για τις τιμές μας. Έχουμε πραγματικά πολύ καλές τιμές, αλλά η αξία που δίνουμε στο μάρμαρο με την δουλειά μας και την τεχνογνωσία ειναι αληθινα μοναδική. Με δυο λόγια η σχέση τιμης/ποιότητας που θα βρειτε στην εταιρεία μας δεν συγκρινεται πουθενά και με τίποτα. Γνωρίστε μας και θα καταλάβετε.
  • Για την μοναδικότητα με την οποία δουλεύουμε. Για εμας η δουλειά μας είναι το μεράκι μας και οποιαδήποτε επιθυμία του πελάτη μας, είναι εφικτή γιατί πολύ απλά… όριο μας είναι η φαντασία σας.
Γρανίτες Giallo California

Είπαν για εμάς


Πιστεύουμε στις ανοιχτές διαδικασίες και την συνεχή βελτίωση. Για το λόγο αυτό έχουμε και διατηρούμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας. Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις που έχουν κάνει πελάτες για εμάς… Είπαν για εμάς

Περισσότερα
Γρανίτες Emerald Pearl

Ποιότητα: Κάθε μέρα καλύτεροι


Πολιτική ποιότητας της εταιρείας μας: Να καθοδηγούμε, να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίζουμε τους ανθρώπους μας να κατανοούν και συνεχώς να κάνουν την Ποιότητα πράξη. Για τα Μάρμαρα Νικολάκη Ποιότητα είναι… Οι πελάτες να λαμβάνουν ικανοποίηση συνολικά από την εταιρεία και από την εικόνα που αυτή τους μεταδίδει και όχι μόνο από τη χρήση του προϊόντος […]

Περισσότερα
Επεξεργασία Μαρμάρων

Προιόντα και Υπηρεσίες


Διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα απο ποικιλία φυσικών και τεχνικών προιόντων όπως: Μάρμαρα Γρανίτες Χαλαζιακά Σχιστόλιθοι–πέτρες Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε με βάση τα άνωθι υλικά: στρωσεις δαπέδου/σκαλιών/ποδιών παγκους κουζινας επενδύσεις τζακιών επενδύσεις τοιχοποιας επενδύσεις πισίνας μαρμαρινους νιπτήρες μαρμάρινες ντουζιέρες έργα τέχνης απο μάρμαρο εκλησιαστικά κολονάκια και γενικά ότι μπορεί να γίνει απο μάρμαρο. Εμπορευόμαστε και τοποθετούμε Βοτσαλα […]

Περισσότερα
Φιλοσοφία και Όραμα

Φιλοσοφία και Όραμα


Όραμά μας είναι: Να είμαστε η κορυφαία εταιρεία στο χώρο του – βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των πελατών μας. Οι πελάτες μας να χρησιμοποιούν τα προιόντα μας προκειμένου να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη, πιο ολοκληρωμένη, πιο όμορφη. Να προτιμούν την Εταιρεία Μάρμαρα ΝΙΚΟΛΑΚΗ επειδή η εμπειρία τους από τη χρήση των προιόντων & υπηρεσιών […]

Περισσότερα