Πάγκοι Κουζίνας Compac

Κάνοντας κλικ πάνω στα χρώματα βλέπετε το όνομα του μοντέλου της Compac. Οι διαστάσεις των πλακών έχουν διάσταση 3,05 * 1,40 cm. Το πάχος των πλακών είναι 2 cm. Για την τιμή καλέστε μας στο 2106827496 έχοντας τα μέτρα της κουζίνας σας και άμεσα κάποιος εκπροσωπος μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα.
Τηλ: 210.68.27.496

0,00

Περιγραφή

Πάγκοι Κουζίνας Compac

Γενικά

Η εταιρεία COMPAC, είναι η κορυφαία εταιρεία στην Ισπανία στην εμπορία υψηλής ποιότητας διακοσμητικών επιφάνειών. Ιδρύθηκε το 1975, και ήταν η πρώτη ισπανική εταιρεία που ειδικεύτηκε στην κατασκευή και διανομή επιφανειών χαλαζία. Σήμερα διαθέτει δύο σύγχρονα κέντρα παραγωγής για την παραγωγή τεχνομαρμάρων (Ισπανία) και την παραγωγή χαλαζία (Πορτογαλία), με συνολική χωρητικότητα πάνω από 4,5 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα (48.437.597 ft²) προϊόντων ανά έτος. Πρόκειται για μια πολυεθνική επιχείρηση με πάνω από 400 επαγγελματίες, των οποίων κοινός στόχος είναι να βελτιώνουν συνεχώς τα προϊόντα τους και να προσφέρουν μια καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Σύμφωνα με την ιδια Compac “…Στην εταιρεία μας έχουμε την πεποίθηση ότι μπορούμε να διαδραματίσουμε σημαντικό ρόλο στη ζωή των ανθρώπων, όχι μόνο ως εργοδότες, αλλά ως μια ενεργή κοινότητα ανάπτυξης. Μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μας, έχουμε ξεκινήσει ορισμένες εθελοντικές δράσεις που συμβάλλουν ενεργά στην κοινωνική, οικονομική και περιβάντολογική βελτίωση της ζωής όλων μας μας: Ήδη από το 2003 το εργοστάσιο Abrantes διεξάγει ένα πρόγραμμα αναδάσωσης στην Πορτογαλία, με στόχο την επίτευξη της ισορροπίας των εκπομπών τους σε CO2 στο μηδέν το 2015. Το 2012 συνεχίστηκε το πρόγραμμα αναδάσωσης μας και έφτασε το σύνολο των 30.000 πεύκων στα εδάφη μας.”

Διαστάσεις και προφίλ πάγκων

Αυτή την στιγμή στην Ελληνική αγορά κυκλοφορούν γύρω στους 27 χρωματικούς τόνους από την Compac. Η αναμονή εδώ στην Ελλάδα έαν δεν υπάρχει κάποιο απο αυτά τα προιόντα είναι γύρω στις 50 με 90 μέρες αν και τώρα λόγω της παρατεταμένης ύφεσης η παράδοση μπορεί να πάει και πιο πίσω.

Οι τελαρόπλακες που είσαγονται από την Ιταλία έχουν διάσταση 3,00 μήκος * 1,40 φάρδος και είναι δύο πόντων πάχους. Ενώ στο εξωτερικό το 99% των κουζίνων χρησιμοποιούν μασιφ δυάρι πάχος εδω στην Ελλάδα είναι εντελώς αντίθετα. Οι περισσότεροι φτιάχνουν τους πάγκους κουζίνας τους με προφίλ 3εκ.- 4εκ κοκ.

Το μειονέκτημα του προφίλ είναι ότι μπαίνει ανθρώπινο χέρι για να σχηματιστεί το προφιλ. Είναι σαν να αγοράζεις ένα καινούργιο αμάξι και με το καλημέρα να πειράζεις την μηχανή του. Το πλεονέκτημα βέβαια είναι ότι φαίνεται πιο πλούσιο. Τέλος οι πάγκοι κουζίνας που έχουν προφίλ είναι σαφέστατα πιο ακριβοί απο τους πάγκους κουζίνας που δεν έχουν προφίλ και αυτό γιατί όπως είναι λογικό έχουν περισσότερη επεξεργασία.

Χρήση και Προστασία Πάγκων

Οι πάγκοι κουζίνας Compac δεν έχουν πρόβλημα στα υλικά που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα (ξύδια, λεμόνια, σάλτσες κτλ) όπως επίσης δεν έχουν πρόβλημα με την χάραξη. Όπως και σε όλα τα χαλαζιακά έτσι και εδώ στην Compac απαγορεύεται η καυτή κατσαρόλα (από το μάτι της κουζίνας) να έρθει σε επαφή με το υλικό γιατί ενδέχεται να το καταστρέψει. Κατά κανόνα δεν το κάνουμε αυτό όποιο υλικό και να έχουμε στην κουζίνα αλλά το εν λόγο συμβάν αναφέρεται ρητά στην εγγύηση του προιόντος. Επίσης απαγορεύεται να χρησιμοποιούμε καθαριστικά μπάνιου τύπου Βιακάλ που επίσης μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στον πάγκο.

Τιμές πάγκων κουζίνας

Οι τιμές των πάγκων κουζίνας της Compac διαφέρουν από χρωματισμό σε χρωματισμό. Σε γενικές γραμμές τα προιόντα που έχουν στρασάκια / καθρεπτάκη είναι πιο ακριβά απο τα υπόλοιπα. Μολονότι η κοινή πρακτική σε πάγκους κουζίνας είναι να χρεώνονται με το τρέχον μέτρο στην πράξη το κοστολόγιο των χαλαζιακών προκύπτει από το πόσες πλάκες καταναλώνονται για την κατασκευή μιας κουζίνας. Αυτό που θα πρέπει να ξέρετε είναι ότι κάθε παρτίδα από το υλικό είναι μοναδικό κάτι που σημαίνει ότι αν κάποιος κατεσκευαστής χρησιμοποιήσει υλικό από κάποια παλιά κουζίνα που είχε ξεμείνει θα υπάρχει διχρωμία. Συνεπώς είναι σχεδόν αδύνατη η αξιοποίηση παλιου υλικού για μια νέα κουζίνα. Αυτό σημαίνει ότι η χρέωση για μια κουζίνα βασίζεται αποκλειστικά και μόνο από το πόσες πλάκες χρειάζονται στην τρέχουσα κουζίνα.

Επίσης είναι πολύ λάθος να ρωτάτε “πόσο πάει το τρέχον μέτρο” και οι τιμές που σας δίνουν μέσω internet η τηλεφώνου ειναι τελείως παραπλανητικές. Έτσι πχ μπορεί να δείτε ότι μια κουζίνα κάνει 125 ευρω το τρέχον μέτρο αλλά με αυτή την “δήθεν πληροφορία” πρώτον σας αποκρύπτουν επιμελώς ότι το τρέχον μέτρο είναι μόνο ένα κομμάτι από το σύνολο του κόστους και δεύτερον προσέξτε ότι εάν βάζετε και πλάτη σας την χρεώνουν και αυτή τρέχον μέτρο αντί για τετραγωνικό ανεβάζοντας τεχνικά την τιμή.

Άλλες Πληροφορίες

Αναλαμβάνουμε ΔΩΡΕΑΝ την μεταφορά υλικού έως το πρακτορείο Αθηνών για όλη την Ελλάδα.

Πόσο συνολικά θα σας κοστίσει;;; Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6827496 έχοντας μαζί σας την κάτοψη ή τα μέτρα ανα πάγκο (και όχι συνολικά) ή κάντε κλικ στην εικόνα παρακάτω για να μιλήσετε τώρα και να μάθετε ΕΠΙΤΟΠΟΥ το ακριβές κοστολόγιο.

Επιπλέον πληροφορίες

Μοντέλο

Absolute Blanc, Alaska, Apple, Arena, Azabache, Botticino, Carrara, Ceniza, Coco, Fucsia, Glaciar, Imperial, Lactea, Luna, Moka, Noce, Nosturno, Orange, Passion, Perlino, Plomo, Portoro, Rubi, Snow, Titaneo, Vanille, Venecia

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Πάγκοι Κουζίνας Compac”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , Ετικέτα:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…