Πάγκοι Κουζίνας Quarella

Κάνοντας κλικ πάνω στα χρώματα βλέπετε το όνομα του μοντέλου της Quarella. Οι διαστάσεις των πλακών έχουν διάσταση 3,05 * 1,40 cm. Το πάχος των πλακών είναι 2 cm. Για την τιμή καλέστε μας στο 2106827496 έχοντας τα μέτρα της κουζίνας σας και άμεσα κάποιος εκπροσωπος μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα.
Τηλ: 210.68.27.496

0,00

 
Παγκοι Κουζινας Quarella Alabastro
Παγκοι Κουζινας Quarella Basaltina
Παγκοι Κουζινας Quarella Beige Arena
Παγκοι Κουζινας Quarella Beige Sal
Παγκοι Κουζινας Quarella Biancissimo
Παγκοι Κουζινας Quarella Bianco Camelia
Παγκοι Κουζινας Quarella Blanco Luciente
Παγκοι Κουζινας Quarella Blanco Paloma
Παγκοι Κουζινας Quarella Blanco Sal
Παγκοι Κουζινας Quarella Blanco Saraiba
Παγκοι Κουζινας Quarella Crema Clara
Παγκοι Κουζινας Quarella Erbe
Παγκοι Κουζινας Quarella Giudecca
Παγκοι Κουζινας Quarella Gris Antarcita
Παγκοι Κουζινας Quarella Gris Ceniza
Παγκοι Κουζινας Quarella Gris Serena
Πάγκοι Κουζινας Quarella Imperial Black
Πάγκοι Κουζινας Quarella Lapis
Πάγκοι Κουζινας Quarella Marron Canella
Πάγκοι Κουζινας Quarella Marron Glace
Πάγκοι Κουζινας Quarella Marron Luciente
Πάγκοι Κουζινας Quarella Marron Tobra
Πάγκοι Κουζινας Quarella Negro Luciente
Πάγκοι Κουζινας Quarella Nero Pompei
Πάγκοι Κουζινας Quarella Nero Seratone
Πάγκοι Κουζινας Quarella New Diamante
Πάγκοι Κουζινας Quarella New Rubino
Πάγκοι Κουζινας Quarella Rialto
Πάγκοι Κουζινας Quarella San Marco
Εκκαθάριση

Περιγραφή

Γενικά

H Quarella είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή του χαλαζία παγκοσμίως. Η εταιρεία ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια στη Βερόνα, μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ιταλίας. Είναι επίσης η πόλη της αγάπης μεταξύ Ρωμαίου και της Ιουλιέτας και εκεί επίσης βρίσκεται το διάσημο Arena, το οποίο θεωρείται “ναός” της όπερας μουσικής.

Σύμφωνα με την ιδια Qurarella “…Παράγουμε τα προϊόντα μας ακριβώς μέσα από την έμπνευση από τις υψηλές αισθητικές και τεχνολογικές ιδιότητες των προϊόντων Made in Italy. Παράγουμε κάθε χρόνο χιλιάδες τετραγωνικά χαλαζία, με καινοτόμους μεθόδους παραγωγής που εξάγονται σε όλο τον κόσμο…”

Οι επιφάνειες της Quarella πάντα ξεχωρίζουν για το τέλειο φινίρισμα τους και για ένα ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο γούστο. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία, σύμφωνα με την quarella, από χρώματα εμπνευσμένα από τα ιταλικά τοπία και την αρχιτεκτονική της Ρώμης, Βενετίας και άλλων ιταλικών πόλεων.

Διαστάσεις και προφίλ πάγκων

Αυτή την στιγμή στην Ελληνική αγορά κυκλοφορούν γύρω στους 29 χρωματικούς τόνους από την Quarella. Η αναμονή εδώ στην Ελλάδα έαν δεν υπάρχει κάποιο απο αυτά τα προιόντα είναι γύρω στις 15 μέρες αν και τώρα λόγω της παρατεταμένης ύφεσης η παράδοση μπορεί να πάει και πιο πίσω.

Οι τελαρόπλακες που είσαγονται από την Ιταλία έχουν διάσταση 3,00 μήκος * 1,40 φάρδος και είναι δύο πόντων πάχους. Ενώ στο εξωτερικό το 99% των κουζίνων χρησιμοποιούν μασιφ δυάρι πάχος εδω στην Ελλάδα είναι εντελώς αντίθετα. Οι περισσότεροι φτιάχνουν τους πάγκους κουζίνας τους με προφίλ 3εκ.-4εκ κοκ.

Το μειονέκτημα του προφίλ είναι ότι μπαίνει ανθρώπινο χέρι για να σχηματιστεί το προφιλ. Είναι σαν να αγοράζεις ένα καινούργιο αμάξι και με το καλημέρα να πειράζεις την μηχανή του. Το πλεονέκτημα βέβαια είναι ότι φαίνεται πιο πλούσιο. Τέλος οι πάγκοι κουζίνας που έχουν προφίλ είναι σαφέστατα πιο ακριβοί απο τους πάγκους κουζίνας που δεν έχουν προφίλ και αυτό γιατί όπως είναι λογικό έχουν περισσότερη επεξεργασία.

Χρήση και Προστασία Πάγκων

Οι πάγκοι κουζίνας Quarella δεν έχουν πρόβλημα στα υλικά που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα (ξύδια, λεμόνια, σάλτσες κτλ) όπως επίσης δεν έχουν πρόβλημα με την χάραξη. Όπως και σε όλα τα χαλαζιακά έτσι και εδώ στην Quarella απαγορεύεται η καυτή κατσαρόλα (από το μάτι της κουζίνας) να έρθει σε επαφή με το υλικό γιατί ενδέχεται να το καταστρέψει. Κατά κανόνα δεν το κάνουμε αυτό όποιο υλικό και να έχουμε στην κουζίνα αλλά το εν λόγο συμβάν αναφέρεται ρητά στην εγγύηση του προιόντος. Επίσης απαγορεύεται να χρησιμοποιούμε καθαριστικά μπάνιου τύπου Βιακάλ που επίσης μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στον πάγκο.

Τιμές πάγκων κουζίνας

Οι τιμές των πάγκων κουζίνας της Quarella διαφέρουν από χρωματισμό σε χρωματισμό. Σε γενικές γραμμές τα προιόντα που έχουν στρασάκια / καθρεπτάκη είναι πιο ακριβά απο τα υπόλοιπα. Μολονότι η κοινή πρακτική σε πάγκους κουζίνας είναι να χρεώνονται με το τρέχον μέτρο στην πράξη το κοστολόγιο των χαλαζιακών προκύπτει από το πόσες πλάκες καταναλώνονται για την κατασκευή μιας κουζίνας. Αυτό που θα πρέπει να ξέρετε είναι ότι κάθε παρτίδα από το υλικό είναι μοναδικό κάτι που σημαίνει ότι αν κάποιος κατεσκευαστής χρησιμοποιήσει υλικό από κάποια παλιά κουζίνα που είχε ξεμείνει θα υπάρχει διχρωμία. Συνεπώς είναι σχεδόν αδύνατη η αξιοποίηση παλιου υλικού για μια νέα κουζίνα. Αυτό σημαίνει ότι η χρέωση για μια κουζίνα βασίζεται αποκλειστικά και μόνο από το πόσες πλάκες χρειάζονται στην τρέχουσα κουζίνα.

Επίσης είναι πολύ λάθος να ρωτάτε “πόσο πάει το τρέχον μέτρο” και οι τιμές που σας δίνουν μέσω internet η τηλεφώνου ειναι τελείως παραπλανητικές. Έτσι πχ μπορεί να δείτε ότι μια κουζίνα κάνει 125 ευρω το τρέχον μέτρο αλλά με αυτή την “δήθεν πληροφορία” πρώτον σας αποκρύπτουν επιμελώς ότι το τρέχον μέτρο είναι μόνο ένα κομμάτι από το σύνολο του κόστους και δεύτερον προσέξτε ότι εάν βάζετε και πλάτη σας την χρεώνουν και αυτή τρέχον μέτρο αντί για τετραγωνικό ανεβάζοντας τεχνικά την τιμή.

Άλλες Πληροφορίες

Αναλαμβάνουμε ΔΩΡΕΑΝ την μεταφορά υλικού έως το πρακτορείο Αθηνών για όλη την Ελλάδα.

Πόσο συνολικά θα σας κοστίσει;;; Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6827496 έχοντας μαζί σας την κάτοψη ή τα μέτρα ανα πάγκο (και όχι συνολικά) ή κάντε κλικ στην εικόνα παρακάτω για να μιλήσετε τώρα και να μάθετε ΕΠΙΤΟΠΟΥ το ακριβές κοστολόγιο

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Μοντέλο

Alabastro, Basaltina, Beige Arena, Beige Sal, Biancissimo, Blanco Camelia, Blanco Luciente, Blanco Paloma, Blanco Sal, Blanco Saraiba, Crema Clara, Erbe, Giudecca, Gris Antarcita, Gris Ceniza, Gris Serena, Imperial Black, Lapis, Marron Canella, Marron Glace, Marron Luciente, Marron Torba, Negro Luciente, Nero Pompei, Nero Senatore, New Diamante, New Rubino, Rialto, San Marco

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , Ετικέτα:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…