Πάγκοι Κουζίνας Hanstone

Κάνοντας κλικ πάνω στα χρώματα εμφανίζεται ο “τύπος/μάρκα” της εταιρείας. Οι πλάκες έχουν διαστάσεις 3,00 x 1,40 cm σε πάχος 2 cm. Κάποιες πλάκες υπάρχουν επίσης και σε 1,2 cm ή 3 cm. Παράδοση σε όλη την Ελλάδα. Θέλετε να μάθετε την τιμή;;; Καλέστε μας στο 210.68.27.496 έχοντας μαζί σας τα μέτρα της κουζίνας σας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα.
Τηλ: 210.68.27.496

0,00

 
Παγκοι Κουζινας Hanstone Alexandria
Παγκοι κουζινας Hanstone Aspen
Παγκοι Κουζινας Hanstone Aurora Drift
Παγκοι Κουζινας Hanstone Aurora Snow
Παγκοι Κουζινας Hanstone Bianco Canvas
Παγκοι Κουζινας Hanstone Champagne Pearl
Παγκοι Κουζινας Hanstone Ebony Field
Παγκοι κουζινας Hanstone Jamocha
Παγκοι Κουζινας Hanstone Mercury Drift
Παγκοι Κουζινας Hanstone Mystic Blue
Παγκοι Κουζινας Hanstone Obsidian Black
Παγκοι Κουζινας Hanstone Park Avenue
Παγκοι κουζινας Hanstone Passion Rough
Παγκοι Κουζινας Hanstone Royal Blanc
Παγκοι Κουζινας Hanstone Sand Castle
Παγκοι Κουζινας Hanstone Sophia
Παγκοι Κουζινας Hanstone Specchio White
Παγκοι Κουζινας Hanstone Sterling Grey
Παγκοι Κουζινας Hanstone Swan Cotton
Παγκοι Κουζινας Hanstone Teslin
Παγκοι Κουζινας Hanstone Tiffany Grey
Παγκοι Κουζινας Hanstone Tranquility
Εκκαθάριση

Περιγραφή

Πάγκοι Κουζίνας Hanstone

Γενικά

Η Hanstone ανήκει στο πολυεθνικό όμιλο Hanwha. Με έδρα στη Σεούλ, Νότια Κορέα, η Hanwha είναι ηγέτης στις καινοτόμες τεχνολογίες συμπεριλαμβανομένων των τηλεπικοινωνιών, του Διαδικτύου και των χαλαζικών επιφανειών. Η εταιρεία ανήκει στις 500 μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο ενώ η Hanstone είναι η 5η μεγαλύτερη του βιομηχανικού ομίλου. Ιδρύθηκε το 1952 και απασχολεί περίπου 22.000 άτομα σε όλο τον κόσμο με έσοδα που αναφέρθηκαν επιπλέον των 22 δισεκατομμύρια $ για το 2014. Από το 1952, η Hanwha έχει χτίσει μια φήμη ως το κορυφαίο όνομα στην ανάπτυξη και παροχή καινοτόμων δομικών υλικών. Η εταιρεία δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες της λύσεις που επιτυγχάνουν ένα τέλειο μείγμα από ομορφιά, κομψότητα, ποιότητα και λειτουργικότητα.

Σύμφωνα με την ιδια Hanstone “…Κατανοούμε ότι η τελειότητα είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Και δεν παίρνουμε αυτό με ελαφρά τη καρδία. Τουναντίον είναι η αμείλικτη επιδίωξη της τελειότητας που θα μας επιτρέψει να παραδώσουμε περισσότερα από ό, τι φανταζόμασταν ή θεωρούσαμε πιθανό. Θα κάνουμε περισσότερα από ό, τι ακούτε ή διαβάζετε, και αυτή είναι η δέσμευση μας.”

Διαστάσεις και προφίλ πάγκων

Αυτή την στιγμή στην Ελληνική αγορά κυκλοφορούν γύρω στους 22 χρωματικούς τόνους από την Hanstone. Η αναμονή εδώ στην Ελλάδα έαν δεν υπάρχει κάποιο απο αυτά τα προιόντα είναι γύρω στις 30 μέρες αν και τώρα λόγω της παρατεταμένης ύφεσης η παράδοση μπορεί να πάει και πιο πίσω.

Οι τελαρόπλακες που είσαγονται έχουν διάσταση 3,00 μήκος * 1,40 φάρδος και είναι δύο πόντων πάχους. Ενώ στο εξωτερικό το 99% των κουζίνων χρησιμοποιούν μασιφ δυάρι πάχος εδω στην Ελλάδα είναι εντελώς αντίθετα. Οι περισσότεροι φτιάχνουν τους πάγκους κουζίνας τους με προφίλ 3εκ.- 4εκ κοκ.

Το μειονέκτημα του προφίλ είναι ότι μπαίνει ανθρώπινο χέρι για να σχηματιστεί το προφιλ. Είναι σαν να αγοράζεις ένα καινούργιο αμάξι και με το καλημέρα να πειράζεις την μηχανή του. Το πλεονέκτημα βέβαια είναι ότι φαίνεται πιο πλούσιο. Τέλος οι πάγκοι κουζίνας που έχουν προφίλ είναι σαφέστατα πιο ακριβοί απο τους πάγκους κουζίνας που δεν έχουν προφίλ και αυτό γιατί όπως είναι λογικό έχουν περισσότερη επεξεργασία.

Χρήση και Προστασία Πάγκων

Οι πάγκοι κουζίνας Hanstone δεν έχουν πρόβλημα στα υλικά που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα (ξύδια, λεμόνια, σάλτσες κτλ) όπως επίσης δεν έχουν πρόβλημα με την χάραξη. Όπως και σε όλα τα χαλαζιακά έτσι και εδώ στην Hanstone απαγορεύεται η καυτή κατσαρόλα (από το μάτι της κουζίνας) να έρθει σε επαφή με το υλικό γιατί ενδέχεται να το καταστρέψει. Κατά κανόνα δεν το κάνουμε αυτό όποιο υλικό και να έχουμε στην κουζίνα αλλά το εν λόγο συμβάν αναφέρεται ρητά στην εγγύηση του προιόντος. Επίσης απαγορεύεται να χρησιμοποιούμε καθαριστικά μπάνιου τύπου Βιακάλ που επίσης μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στον πάγκο.

Τιμές πάγκων κουζίνας

Οι τιμές των πάγκων κουζίνας της Hanstone διαφέρουν από χρωματισμό σε χρωματισμό. Σε γενικές γραμμές τα προιόντα που έχουν στρασάκια / καθρεπτάκη είναι πιο ακριβά απο τα υπόλοιπα. Μολονότι η κοινή πρακτική σε πάγκους κουζίνας είναι να χρεώνονται με το τρέχον μέτρο στην πράξη το κοστολόγιο των χαλαζιακών προκύπτει από το πόσες πλάκες καταναλώνονται για την κατασκευή μιας κουζίνας. Αυτό που θα πρέπει να ξέρετε είναι ότι κάθε παρτίδα από το υλικό είναι μοναδικό κάτι που σημαίνει ότι αν κάποιος κατεσκευαστής χρησιμοποιήσει υλικό από κάποια παλιά κουζίνα που είχε ξεμείνει θα υπάρχει διχρωμία. Συνεπώς είναι σχεδόν αδύνατη η αξιοποίηση παλιου υλικού για μια νέα κουζίνα. Αυτό σημαίνει ότι η χρέωση για μια κουζίνα βασίζεται αποκλειστικά και μόνο από το πόσες πλάκες χρειάζονται στην τρέχουσα κουζίνα.

Επίσης είναι πολύ λάθος να ρωτάτε “πόσο πάει το τρέχον μέτρο” και οι τιμές που σας δίνουν μέσω internet η τηλεφώνου ειναι τελείως παραπλανητικές. Έτσι πχ μπορεί να δείτε ότι μια κουζίνα κάνει 125 ευρω το τρέχον μέτρο αλλά με αυτή την “δήθεν πληροφορία” πρώτον σας αποκρύπτουν επιμελώς ότι το τρέχον μέτρο είναι μόνο ένα κομμάτι από το σύνολο του κόστους και δεύτερον προσέξτε ότι εάν βάζετε και πλάτη σας την χρεώνουν και αυτή τρέχον μέτρο αντί για τετραγωνικό ανεβάζοντας τεχνικά την τιμή.

Άλλες Πληροφορίες

Αναλαμβάνουμε ΔΩΡΕΑΝ την μεταφορά υλικού έως το πρακτορείο Αθηνών για όλη την Ελλάδα.

Πόσο συνολικά θα σας κοστίσει;;; Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6827496 έχοντας μαζί σας την κάτοψη ή τα μέτρα ανα πάγκο (και όχι συνολικά) ή κάντε κλικ στην εικόνα παρακάτω για να μιλήσετε τώρα και να μάθετε ΕΠΙΤΟΠΟΥ το ακριβές κοστολόγιο.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Μοντέλο

Alexandria, Aspen, Aurora Drift, Aurora Snow, Bianco Canvas, Champagne Pearl, Ebony Field, Eros Pink, Jamocha, Mercury Drift, Mystic Blue, Obsidian Black, Pageant Brown, Park Avenue, Passion Rough, Royal Blanc, Sandcastle, Sophia, Specchio White, Sterling Grey, Swan Cotton, Teslin, Tiffany Grey, Tranquility

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , Ετικέτα:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…