Γρανίτες Ivory Brown

Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα. Θέλετε να μάθετε το κόστος της κουζίνας σας;;; Καλέστε μας τώρα στο 210.68.27.496 έχοντας τα αναλυτικά μέτρα των πάγκων σας και κάποιος εκπροσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Περιγραφή

Γρανίτες Ivory Brown – Μάρμαρα Νικολάκη

Ο γρανίτης Ivory Brown – Shivakasi έχει προέλευση την Ινδία (Tiruttangal/Sivakasi/Tamil Nadu). Αυτή η πέτρα διεθνώς μπορεί να οριστεί ως γρανίτης. Για την ΗΠΑ και την κινεζική αγορά αυτό είναι σωστό σύμφωνα με το ASTM C 119 και GB / T 17670 αντίστοιχα. Αλλά στον τομέα της εφαρμογής του ευρωπαϊκού προτύπου (EN) αυτή η πέτρα ορίζεται ως granulite και αυτό επειδή το EN 12440 απαιτεί μια επιστημονική ορολογία για την ονομασία των φυσικών πετρωμάτων.

Ένα μικρό δείγμα από τον γρανίτη αυτόν δεν είναι ως επί το πλείστον αντιπροσωπευτικό. Για να αποκτήσετε μια σψστή εικόνα θα πρέπει να δείτε μεγάλες πλάκες. Παρακάτω παρατίθενται μερικά από τα φυσικότεχνικά του χαρακτηριστικά: Μαζική πυκνότητα: 2610 -2760 kg / dm³, αντοχή σε κάμψη: 9,32 – 12,6 N / mm², συμπίεση φορτίο θραύσης: μέχρι 88,29 – 168,73 N / mm², η απορρόφηση του νερού: 0,24 vol%, ανθεκτικό στον παγετό.

Ο συγκεκριμένος γρανίτης είναι επίσης και γνωστός με τις κάτωθι ονομασίες: Brown Ivory, Giallo Shivakasi, Giallo Shivakasy, Ivori Brown, Ivory Brown, Ivorybraun, Ivorybrown, Ivory Braun, Schiva Kashi, Schivakasch, Schivakaschi, Shiva-Kashi, Shiva Kashi, Shiva Kashi Yellow, Shiva Kasi, Shiva Yellow, Shivakashi, Shivakashi Yellow, Shivakashy, Shivakasi, Shivakasi Yellow, Shiwa Kashi, Shiwakashi, Siva Kasi, Sivakashi, Sivakashi Yellow, Sivakasi Yellow, Sivkasi, Summer Yellow

Με έδρα την Αθήνα κανουμε παραδοσεις σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο,

Στην εταιρεία μας, μαρμαρα Νικολάκη, εκτός από τον συγκεκριμένο γρανίτη μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία και απο άλλους γρανίτες .

Η τιμή αφορά το τρέχον μέτρο για γρανίτες Ivory Brown πάχους 3εκ.

Ιδανικό για πάγκους κουζίνας – μπάνιου. Δεν περιλαμβάνει εργασίες & τοποθέτηση.

Οι γρανίτες είναι διακοσμητικά πετρώματα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και τύπων που χρησιμοποιούνται ευρύτατα ως υλικά επένδυσης εξωτερικών όψεων κτιρίων και διακόσμησης εσωτερικών χώρων πολυτελών καταστημάτων και άλλων κατασκευών.

Αναλαμβάνουμε ΔΩΡΕΑΝ την μεταφορά μέχρι το πρακτορείο Αθηνών που θα μας υποδειξετε.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Γρανίτες Ivory Brown”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *