Ψηφίδες Θάσου

Η τιμή αφορά ένα ολόκληρο Βig Bag του ±1450 Kg διαστάσεων 8-16mm. Ελάχιστη παραγγελία 1 Big Bag.

Χρόνος παράδοσης 3-5 εργάσιμες μέρες.

Ειδικές τιμές για ποσότητες άνω των 4 παλετών. Ρωτήστε μας.

Εάν θέλετε μικρότερη ποσότητα από την ελάχιστη παραγγελία καλέστε μας στο 210.68.19.270 να ενημερωθείτε για τις τιμές και την διαθεσιμότητα του υλικού.

Τιμή καταστήματος 300€

220,72/Big Bag

* H τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ

Minimum Qty: 1

Περιγραφή

Οι Ψηφίδες Θάσου είναι στην ουσία μαρμαροψηφίδες Θάσου που παράγονται από το λευκό μάρμαρο Θάσου κατόπιν θραύσεως, σε μικρότερα τεμάχια με ειδικούς σπαστήρες. Στην συνέχεια τα προιόντα θραύσεως περνούν από διαλογητήρα και γίνονται διάφορες διαλογές ανάλογα με το μέγεθός τους. Η συσκευασία για τις ψηφίδες θάσου είναι συνήθως σε μεγάλο σάκο Big Bag…

Χρήσιμα Tips για τη διαμόρφωση κήπου με ψηφίδα/χαλίκι

Αφού έχεις πάρει μια γεύση για τη διαμόρφωση κήπου με χαλίκι, θα πρέπει να μάθεις κάποια πράγματα για την τοποθέτησή του.

Η διαμόρφωση κήπου με χαλίκι αποτελεί μια εύκολη διαδικασία, που μπορείς να κάνεις και μόνος/-η σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις χρόνο και κέφι να ασχοληθείς. Αν, λοιπόν, αποφασίσεις πως θα ασχοληθείς με αυτή την εργασία υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να προσέξεις, για να γίνει σωστά και να έχεις ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα.

Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν; Τα βήματα είναι απλά και εύκολα, ενώ δεν απαιτούν καμία προηγούμενη εμπειρία. Στα σημεία που έχεις αποφασίσει να τοποθετήσεις το χαλίκι θα πρέπει να σκάψεις ελαφρά με μια τσουγκράνα, απομακρύνοντας μια μικρή ποσότητα χώματος. Με αυτό τον τρόπο, θα πρέπει να αποκτήσει η περιοχή το απαιτούμενο βάθος, ώστε το χαλίκι να βρίσκεται στο ίδιο ύψος με το χώμα του κήπου σου μετά την τοποθέτησή του.

Πριν τη διαμόρφωση κήπου με χαλίκι, σου προτείνουμε να τοποθετήσεις στον κήπο σου ένα ειδικό πλαστικό ύφασμα εδαφοκάλυψης. Με αυτό τον τρόπο θα εξασφαλίσεις πως δεν θα φυτρώσουν αγριόχορτα ανάμεσα στο χαλίκι του κήπου σου. Έτσι, ο κήπος θα διατηρήσει για περισσότερο διάστημα την διακόσμησή του, χωρίς παρεμβολές και χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλεις  προσωπική προσπάθεια για να τον διατηρήσεις καθαρό.

Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος:

Monday 
Tuesday 
Wednesday 
Thursday 
Friday 
Saturday Closed
Sunday Closed

Μάρμαρα Νικολάκη: Όριο μας, η φαντασία σας!

Αγιου Όρους 14
Αθήνα, Μαρούσι 15123
Greece
Phone: +302106819270
Fax: +302103006827

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.