Κυβόλιθοι Τσιμέντου Παλαιωμένοι

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 4.30 out of 5)

Loading... Κυβολιθοι τσιμέντου παλαιωμένοι. Οι συγκεκριμένοι κυβόλιθοι έχουν διάσταση 20x10x6 cm και βγαίνουν σε διάφορους χρωματισμούς.

Ειδικές εκπτώσεις για παραγγελίες άνω των 50μ2. Η μονάδα μέτρησης για την χρέωση του υλικού είναι το τετραγωνικό μέτρο.

Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα.
Τηλ: 210.68.19.270

Τιμή καταστήματος 25€

Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες μέρες.

22,32/μ2

* H τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ

Minimum Qty: 10

Περιγραφή

Κυβόλιθοι Τσιμέντου Παλαιωμένοι. Οι συγκεκριμένοι κυβόλιθοι έχουν διάσταση 20*10*6 cm. Ειδικές εκπτώσεις για παραγγελίες άνω των 50μ2

Η μονάδα μέτρησης για την χρέωση του υλικού είναι το τετραγωνικό .

Ήταν δεκαετία του ’70 όταν άρχισε να χρησιμοποιείται ο κυβόλιθος ως ένα πρακτικό βιομηχανικό υλικό επίστρωσης δαπέδων με βάση το τσιμέντο. Πλέον χρησιμοποιούνται σε μια μεγάλη γκάμα επίστρωσης δαπέδων εξωτερικού χώρου όπως πεζοδρόμια, πλατείες, κήποι, πάρκα, πεζόδρομοι, χώροι στάθμευσης κλπ. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και στην επίστρωση δρόμων ήπιας κυκλοφορίας οχημάτων, όπως δρόμοι που διέρχονται μέσα από οικισμούς για δρόμους γύρω από σχολεία, παιδότοπους, πλατείες κλπ. επειδή είναι πολύ ανθεκτικοί στα φορτία.

Κυβόλιθοι Τσιμέντου Παλαιωμένοι είναι τεχνητό υλικό και έχουν περίπου την ίδια σύσταση με τις τσιμεντόπλακες και τις πλάκες πεζοδρομίου. Η μορφή τους είναι σε διάφορα σχήματα και χρώματα (τετράγωνοι, παραλληλόγραμμοι, εξάγωνοι κλπ.). Η τοποθέτησή τους πρέπει να γίνεται σε επίπεδο υπόστρωμα που έχει επιστρωθεί με άμμο λατομείου. Το στρώμα της άμμου πρέπει να είναι όσο το δυνατό ισοπαχές με μέσο πάχος περίπου 5 cm. Επίσης μπορούν να στρωθούν και κολλητοί σε υπόστρωμα τσιμέντου.

Το κύριο χαρακτηριστικό του δαπέδου που έχει επιστρωθεί με κυβόλιθους είναι η αδρή, τραχιά και αντιολισθηρή επιφάνεια. Γι΄αυτό το λόγο το συγκεκριμένο υλικό είναι ιδανικό για εφαρμογές σε εξωτερικούς χώρους. Όσον αφορά στα πλεονεκτήματα των κυβόλιθων αναφέρεται η απλή Βιομηχανική κατασκευή χωρίς μεγάλη κατανάλωση ενέργειας και οι απλές πρώτες ύλες.

Γι΄αυτό το λόγο οι κυβόλιθοι συνιστούν ένα οικονομικό υλικό που είναι ιδανικό για ανακαινίσεις εξωτερικών χώρων. Οι κυβόλιθοι μπορούν να καλύψουν μεγάλες επιφάνειες χωρίς αρμούς διαστολής. Δεν παραμορφώνονται από έντονες καιρικές συνθήκες και μεταβολές της θερμοκρασίας, δημιουργούν μια άκρως αντιολισθητική επιφάνεια και έχουν καλή μηχανική αντοχή. Επίσης βοηθούν στην εύκολη αποστράγγιση των νερών της βροχής λόγω του τρόπου κατασκευής τους αλλά φυσικά και του υποστρώματος της άμμου. Όσον αφορά τα μειονεκτήματά τους αναφέρεται η μεγάλη απορροφητικότητα στο νερό και στην υγρασία και η μικρή αντοχή στις χημικές επιδράσεις.

Παρέχεται επιπλέον έκπτωση για μεγάλη ποσότητα στο υλικό. Έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία;;; Καλέστε μας στο 210-6819270 ή μιλήστε τώρα ζωντανά με κάποιον εκπρόσωπο μας κάνοντας κλικ στην εικόνα…

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Διάσταση

20x10x6 cm

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.