Γρανίτες Verde Eucalipto

Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα. Θέλετε να μάθετε το κόστος της κουζίνας σας;;; Καλέστε μας τώρα στο 210.68.27.496 έχοντας τα αναλυτικά μέτρα των πάγκων σας και κάποιος εκπροσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Περιγραφή

Γρανίτες Verde Eucalipto – Μάρμαρα Νικολάκη

Διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή από γρανίτες, ιδανικά για κλασσικά ή μοντέρνα κτίρια, σε εκπληκτικές αποχρώσεις που συνδυάζονται αρμονικά με τους χώρους σας, προσφέροντας ακαταμάχητη γοητεία. Γρανίτες από τα καλύτερα λατομεία στον κόσμο, κατάλληλα για εσωτερικούς χώρους όπως πάγκους κουζίνας, πατώματα, lobbies, σκάλες, reception desks, πολυτελή γραφεία αλλά και εξωτερικούς χώρους σε προσόψεις κτιρίων. Είναι εγγυημένα από την φύση τους για την ανθεκτικότητα τους.

Στην εμπορική ορολογία της αγοράς διακοσμητικών πετρωμάτων, γρανίτης ονομάζεται κάθε φυσικό συμπαγές πέτρωμα που αποτελείται από ορυκτά με σκληρότητα από 5 έως 7 της κλίμακας Mohs, όπως είναι ο χαλαζίας και οι άστριοι, το οποίο επιδέχεται λείανση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικό δόμησης ή/και διακόσμησης. Γρανίτες, επομένως, ονομάζονται στο εμπόριο όχι μόνο οι γνήσιοι γρανίτες, αλλά και πολλά άλλα υλικά, όπως διάφορα εκρηξιγενή πετρώματα, πλουτώνεια και ηφαιστειακά, τα μεταμορφωμένα πετρώματα με ορυκτολογική σύσταση παρόμοια με εκείνη των γρανιτών (π.χ. γνεύσιοι και χαλαζίτες), καθώς και ορισμένα ασβεστολιθικά υλικά με μεγάλη σκληρότητα.

Τέλος, γρανίτης έχει ονομαστεί, τα τελευταία χρόνια από τον κλάδο των κεραμικών, και ένας τύπος κεραμικών πλακιδίων με αυξημένες αντοχές. Ωστόσο, αυτά τα κεραμικά πλακίδια δεν έχουν καμία σχέση με τα φυσικά διακοσμητικά πετρώματα και το όνομα γρανίτης, για την περίπτωσή τους, χρησιμοποιείται καταχρηστικά δημιουργώντας σύγχυση στους καταναλωτές.

Με έδρα την Αθήνα κανουμε παραδοσεις σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο,

Στην εταιρεία μας, μαρμαρα Νικολάκη, εκτός από τον συγκεκριμένο γρανίτη μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία και απο άλλους γρανίτες .

Η τιμή αφορά το τρέχον μέτρο για γρανίτες Verde Eucalipto πάχους 3εκ.

Ιδανικό για πάγκους κουζίνας – μπάνιου. Δεν περιλαμβάνει εργασίες & τοποθέτηση.

Οι γρανίτες είναι διακοσμητικά πετρώματα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και τύπων που χρησιμοποιούνται ευρύτατα ως υλικά επένδυσης εξωτερικών όψεων κτιρίων και διακόσμησης εσωτερικών χώρων πολυτελών καταστημάτων και άλλων κατασκευών.

Αναλαμβάνουμε ΔΩΡΕΑΝ την μεταφορά μέχρι το πρακτορείο Αθηνών που θα μας υποδείξετε.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Γρανίτες Verde Eucalipto”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *