Γρανίτες Tan Brown

Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα. Θέλετε να μάθετε το κόστος της κουζίνας σας;;; Καλέστε μας τώρα στο 210.68.27.496 έχοντας τα αναλυτικά μέτρα των πάγκων σας και κάποιος εκπροσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Περιγραφή

Γρανίτες Tan Brown – Μάρμαρα Νικολάκη

Ο “Γρανίτης είναι όξινο φυσικό πέτρωμα με μεγάλη σκληρότητα που σχηματίστηκε από ηφαιστειακό μάγμα. Ανήκει στα εκρηξιγενή πετρώματα και δημιουργήθηκε από την πήξη και κρυσταλλοποίηση του μάγματος.

Ο γρανίτης αποτελείται από αλκαλιούχους αστρίους, πλαγιόκλαστο, μικροκλινή, ορθόκλαστο,μαρμαρυγίες, χαλαζία και, σε πολύ μικρότερα ποσοστά, άλλα ορυκτά. Η σύστασή του καθορίζει και το χρώμα του. Χρησιμοποιείται ως διακοσμητικό υλικό σε εσωτερικούς και εξωτερικους χώρους κτηρίων.

Ο γρανίτης, πολύ σκληρό πέτρωμα επιδέχεται λείανση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν δομικό υλικό. Το χρώμα των γρανιτών εξαρτάται από το είδος και την περιεκτικότητα των ορυκτολογικών συστατικών τους. Σε σύγκριση με το μάρμαρο ο γρανίτης παρουσιάζει μεγαλύτερη αντοχή σε θλίψη και σε τριβή. Δεν αλλοιώνεται το χρώμα και η στιλπνότητά του από τη χρήση όξινων διαλυμάτων όσο το μάρμαρο, για αυτό και χρησιμοποιείται αντί του μαρμάρου σε επιφάνειες πάγκων κουζίνας και δεν καίγεται οπότε προτιμάται σε ποδιές τζακιών. Χρησιμοποιείται, επίσης, για την κατασκευή ειδικού σκυροδέματος, στην οδοποιία και σε άλλες δομικές κατασκευές. Ακόμη, λόγω της σκληρότητάς του, χρησιμοποιείται για την κατασκευή αγαλμάτων.

Με έδρα την Αθήνα κανουμε παραδοσεις σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο,

Στην εταιρεία μας, μαρμαρα Νικολάκη, εκτός από τον συγκεκριμένο γρανίτη μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία και απο άλλους γρανίτες .

Η τιμή αφορά το τρέχον μέτρο για γρανίτες Tan Brown πάχους 3εκ.

Ιδανικό για πάγκους κουζίνας – μπάνιου. Δεν περιλαμβάνει εργασίες & τοποθέτηση.

Οι γρανίτες είναι διακοσμητικά πετρώματα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και τύπων που χρησιμοποιούνται ευρύτατα ως υλικά επένδυσης εξωτερικών όψεων κτιρίων και διακόσμησης εσωτερικών χώρων πολυτελών καταστημάτων και άλλων κατασκευών.

Αναλαμβάνουμε ΔΩΡΕΑΝ την μεταφορά μέχρι το πρακτορείο Αθηνών που θα μας υποδείξετε.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Γρανίτες Tan Brown”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *