Γρανίτες Multicolor

Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα. Θέλετε να μάθετε το κόστος της κουζίνας σας;;; Καλέστε μας τώρα στο 210.68.27.496 έχοντας τα αναλυτικά μέτρα των πάγκων σας και κάποιος εκπροσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Περιγραφή

Γρανίτες Multicolor – Μάρμαρα Νικολάκη

Μιλώντας γενικά για γρανίτες το κανονικό χρώμα των γρανιτών φαίνεται μετά τη λείανση. Η ακατέργαστη επιφάνεια γρανίτη χαρακτηρίζεται από μια θαμπάδα και το χρώμα φαίνεται ανοικτότερο από το κανονικό. Συχνά, οι τεχνίτες εκμεταλλεύονται αυτή την εξάρτηση του χρώματος από το βαθμό κατεργασίας της επιφάνειας του υλικού για να δημιουργούν πάνω στην ίδια επιφάνεια, διακοσμητικά μοτίβα.

Το χρώμα των γρανιτών βέβαια εξαρτάται από το είδος, την περιεκτικότητα και τη διάταξη των ορυκτολογικών τους συστατικών. Μερικοί γρανίτες έχουν σχεδόν λευκό χρώμα επειδή περιέχουν μεγάλο ποσοστό λευκών αστρίων. Εάν τα ορυκτολογικά συστατικά είναι μεγάλα και κατανέμονται ομοιόμορφα μέσα στη γρανιτική μάζα τότε το πέτρωμα παίρνει ένα τεφρό χρώμα.

Ο γρανίτης Multicolor xρησιμοποιείται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, από σκάλες και δάπεδα έως επενδύσεις μπανιών τζακιών και άλλα πολλά. Διατίθεται σε πλάκες και σε πλακίδια τυποποιημένων και ειδικών διαστάσεων.

Με έδρα την Αθήνα κανουμε παραδοσεις σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο,

Στην εταιρεία μας, μαρμαρα Νικολάκη, εκτός από τον συγκεκριμένο γρανίτη μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία και απο άλλους γρανίτες .

Η τιμή αφορά το τρέχον μέτρο για γρανίτες Multicolor πάχους 3εκ.

Ιδανικό για πάγκους κουζίνας – μπάνιου. Δεν περιλαμβάνει εργασίες & τοποθέτηση.

Οι γρανίτες είναι διακοσμητικά πετρώματα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και τύπων που χρησιμοποιούνται ευρύτατα ως υλικά επένδυσης εξωτερικών όψεων κτιρίων και διακόσμησης εσωτερικών χώρων πολυτελών καταστημάτων και άλλων κατασκευών.

Αναλαμβάνουμε ΔΩΡΕΑΝ την μεταφορά μέχρι το πρακτορείο Αθηνών που θα μας υποδειξετε.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Γρανίτες Multicolor”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *