Γρανίτες Kasmir White

Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα. Θέλετε να μάθετε το κόστος της κουζίνας σας;;; Καλέστε μας τώρα στο 210.68.27.496 έχοντας τα αναλυτικά μέτρα των πάγκων σας και κάποιος εκπροσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Περιγραφή

Γρανίτες Kasmir White – Μάρμαρα Νικολάκη

Ο γρανίτης είναι μια ισχυρή πέτρα, διότι οι κόκκοι του έχουν αυξηθεί κατά τη διάρκεια μιας πολύ αργής διαδικασίας ψύξης. Ο χαλαζίας και το άστριο που συνθέτουν αυτό είναι ορυκτά σκληρότερα από το ατσάλι . Το γεγονός αυτό καθιστά τον γρανίτη επιθυμητό για κτίρια και για διακοσμητικούς σκοπούς, σε σιδηροδρομικές γραμμές σε νεκροταφεία όπως ταφόπλακες και σε διάφορες άλλες εφαρμογές. Με λίγη μόνο πρακτική, μπορείτε να διακρίνετε εύκολα αν ένα υλικό είναι γρανίτης ή όχι .

Μια ανοιχτόχρωμη, χονδρόκοκκη πέτρα με μια τυχαία διάταξη ορυκτών , αυτό είναι που οι περισσότεροι από εμάς εννοούμε με τον όρο “γρανίτη”. Ωστόσο οι γεωλόγοι αυτό θα το αποκαλούσαν σαν ένα γρανιτοειδές. Ο αληθινός γρανίτης είναι ένα μόνο από τα γρανιτοειδή, με περιεκτικότητα σε χαλαζία μεταξύ 20 – 60 %.

Ο γρανίτης παρατηρείται στις ηπείρους, σε περιοχές όπου ο φλοιός της Γης έχει βαθιά διαβρωθεί . Αυτό είναι λογικό , διότι ο γρανίτης πρέπει να στερεοποιείται με πολύ αργούς ρυθμούς σε βαθιά θαμμένες τοποθεσίες για να κάνει τέτοιους μεγάλους κόκκους ορυκτών.

Με έδρα την Αθήνα κανουμε παραδοσεις σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο,

Στην εταιρεία μας, μαρμαρα Νικολάκη, εκτός από τον συγκεκριμένο γρανίτη μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία και απο άλλους γρανίτες .

Η τιμή αφορά το τρέχον μέτρο για γρανίτες Kasmir White πάχους 3εκ.

Ιδανικό για πάγκους κουζίνας – μπάνιου. Δεν περιλαμβάνει εργασίες & τοποθέτηση.

Οι γρανίτες είναι διακοσμητικά πετρώματα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και τύπων που χρησιμοποιούνται ευρύτατα ως υλικά επένδυσης εξωτερικών όψεων κτιρίων και διακόσμησης εσωτερικών χώρων πολυτελών καταστημάτων και άλλων κατασκευών.

Αναλαμβάνουμε ΔΩΡΕΑΝ την μεταφορά μέχρι το πρακτορείο Αθηνών που θα μας υποδειξετε.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Γρανίτες Kasmir White”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *