Γρανίτες Kasmir Gold

Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα. Θέλετε να μάθετε το κόστος της κουζίνας σας;;; Καλέστε μας τώρα στο 210.68.27.496 έχοντας τα αναλυτικά μέτρα των πάγκων σας και κάποιος εκπροσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Περιγραφή

Γρανίτες Kasmir Gold – Μάρμαρα Νικολάκη

Μιλώντας γενικά για γρανίτες ο γρανίτης παίρνει ένα πολύ καλό γυάλισμα γενικά και αντιστέκεται στις καιρικές συνθήκες και την όξινη βροχή . Αλλά πολλοί έμποροι πέτρας χρησιμοποιούν τον όρο γρανίτη όταν πρόκειται για κάθε πέτρα με μεγάλους κόκκους και σκληρά ορυκτά . Πολλοί τύποι γρανίτη του εμπορίου που παρατηρήθηκαν σε κτίρια και εκθεσιακούς χώρους δεν ταιριάζουν με τον ορισμό του γεωλόγου ως γρανίτη. Ο μαύρος γάββρος ή ο περιδοτίτης ή ο γνεύσιος συχνά παρουσιάζονται ως γρανίτες. Παρόλα αυτά εχουν παρόμοια χαρακτηριστικά με έναν γνήσιο γρανίτη.

Οι γρανίτες κατατάσσονται σε τρεις ή τέσσερις κατηγορίες.

Ι- τύπου (πυριγενείς) γρανίτες φαίνεται να προκύπτουν από την τήξη προϋπαρχόντων πυριγενών πετρωμάτων,

S -τύπου (ιζηματογενών ) γρανίτες πού προκύπτουν από λιωμένα ιζηματογενή πετρώματα ( ή μεταμορφωμένα ισοδύναμά τους στις δύο περιπτώσεις),

Μ – τύπου (μανδύα) αυτοί οι γρανίτες είναι σπανιότεροι και θεωρούνται να έχουν εξελιχθεί και να έχουν λιώσει στο μανδύα της γης.

Ο γρανίτης Kasmir Gold μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε οικοδομική εργασία θελήσουμε από επένδυση πάγκου κουζίνας τζάκιου εως σκάλες δάπεδα, ποδιές και άλλα. Στην Ελλάδα διατίθεται σε τελαρόπλακες των 2 ή 3 εκατοστών από όπου μπορείτε να κόψετε σε όποια διάσταση επιθυμείται.

Με έδρα την Αθήνα κανουμε παραδοσεις σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο,

Στην εταιρεία μας, μαρμαρα Νικολάκη, εκτός από τον συγκεκριμένο γρανίτη μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία και απο άλλους γρανίτες .

Η τιμή αφορά το τρέχον μέτρο για γρανίτες Kasmir Gold πάχους 3εκ.

Ιδανικό για πάγκους κουζίνας – μπάνιου. Δεν περιλαμβάνει εργασίες & τοποθέτηση.

Οι γρανίτες είναι διακοσμητικά πετρώματα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και τύπων που χρησιμοποιούνται ευρύτατα ως υλικά επένδυσης εξωτερικών όψεων κτιρίων και διακόσμησης εσωτερικών χώρων πολυτελών καταστημάτων και άλλων κατασκευών.

Αναλαμβάνουμε ΔΩΡΕΑΝ την μεταφορά μέχρι το πρακτορείο Αθηνών που θα μας υποδειξετε.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Γρανίτες Kasmir Gold”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *