Γρανίτες Ivory Fantasy

Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα. Θέλετε να μάθετε το κόστος της κουζίνας σας;;; Καλέστε μας τώρα στο 210.68.27.496 έχοντας τα αναλυτικά μέτρα των πάγκων σας και κάποιος εκπροσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Περιγραφή

Γρανίτες Ivory Fantasy – Μάρμαρα Νικολάκη

Οι γρανίτες είναι πυριγενή πλουτωνικά πετρώματα τα οποία δημιουργήθηκαν βαθιά μέσα στην γη. Η τυχαία διάταξη των κόκκων του γρανίτη αποδεικνύουν την πλουτωνική προέλευσή τουΟ γρανίτης αποτελείται πάντα από τα ορυκτά, χαλαζία και αστρίου, με ή χωρίς μια ευρεία ποικιλία άλλων ορυκτών συμπληρωματικά ορυκτά. Τα πιο συχνά συμπληρωματικά ορυκτά από τα οποία απαρτίζεται είναι η μαύρη μαρμαρυγία, βιοτίτης και ο μαύρος αμφίβολος, απατίτης.

Το πώς ο γρανίτης βγαίνει στην επιφάνεια της Γης απαντάται και αυτό από την θεωρία της τεκτονικής των πλακών.Πιστεύεται ότι οφείλεται στο τέντωμα ή επέκταση των λιθοσφαιρικών πλακών, μιας ηπείρου κατά τη διάρκεια της τεκτονικής των πλακών. Αυτό εξηγεί πώς τόσοι μεγάλοι όγκοι από γρανίτη μπορούν να εισέλθουν στο ανώτερο φλοιό χωρίς έκρηξη, ή λιώσιμο στο δρόμο τους προς τα πάνω.

Στην αγορά μπορείτε επίσης να τα βρείτε και με τις εξής ονομασίες: Ivory Fantasia, Ivory Phantasy. Έχει προέλευση την Ινδία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις οικοδομικές εργασίες όπως πάγκους κουζίνας – μπάνιου, σκάλες, δάπεδα, ποδιές κοκ. Με έδρα την Αθήνα κανουμε παραδοσεις σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο,

Στην εταιρεία μας, μαρμαρα Νικολάκη, εκτός από τον συγκεκριμένο γρανίτη μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία και απο άλλους γρανίτες .

Η τιμή αφορά το τρέχον μέτρο για γρανίτες Ivory Fantasy πάχους 3εκ.

Ιδανικό για πάγκους κουζίνας – μπάνιου. Δεν περιλαμβάνει εργασίες & τοποθέτηση.

Οι γρανίτες είναι διακοσμητικά πετρώματα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και τύπων που χρησιμοποιούνται ευρύτατα ως υλικά επένδυσης εξωτερικών όψεων κτιρίων και διακόσμησης εσωτερικών χώρων πολυτελών καταστημάτων και άλλων κατασκευών.

Αναλαμβάνουμε ΔΩΡΕΑΝ την μεταφορά μέχρι το πρακτορείο Αθηνών που θα μας υποδειξετε.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Γρανίτες Ivory Fantasy”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *