Γρανίτες Indian Juparana

Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα. Θέλετε να μάθετε το κόστος της κουζίνας σας;;; Καλέστε μας τώρα στο 210.68.27.496 έχοντας τα αναλυτικά μέτρα των πάγκων σας και κάποιος εκπροσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Περιγραφή

Γρανίτες Indian Juparana – Μάρμαρα Νικολάκη

Μιλώντας γενικά για τον γρανίτη είναι “φτιαγμένος” από μεγάλους κόκκους ορυκτών που ταιριάζουν καλά μαζί. Ο γρανίτης αποτελείται πάντα από τα ορυκτά, χαλαζία και αστρίου, με ή χωρίς μια ευρεία ποικιλία άλλων ορυκτών (συμπληρωματικά ορυκτά).

Έχει προέλευση την Ινδία (Doddamudvadi/Karnakapura/Karnataka/West- and Eastghats). Ο συγκεκριμένος γρανίτης είναι και επίσης γνωστός και ως Carol Pink, India Juparana, Indian Jubarana, Indian Juparana, Indian Juparna, Indian Juperana, Indian Juprana, Indian Jupranan, Juparana Indian, Juparana Indiano, Juparanha India, Juperana India, Juprana, Juprana India, Pink Carol, Pink Coral.

Είναι γκρι-ροζ μιγματίτης της Προκαμβριανής περιόδου. Τα τεχνικά και φυσικά χαρακτηριστικά: Μαζική πυκνότητα: 2,62 – 2,64 kg / dm³, αντοχή σε κάμψη: 5,6 – 9,61 N / mm², συμπίεση φορτίο θραύσης: 126,1 – 153,0 Ν / mm², αντοχή στην τριβή . 0,87 mm, απορρόφηση νερού: 0,16 – 0,20% κατά βάρος. Διατίθεται στην Ευρώπη από το 1989.

Είναι ιδανικό για πάγκους κουζίνας δεδομένου ότι είναι ανθεκτικό στις γρατσουνιές, στη θερμότητα και τα οξέα που χρησιμοποιούνται στην καθημερινή μαγειρική, όπως το ξίδι, καθώς και άλλα εσπεριδοειδή φρούτα και λαχανικά.

Με έδρα την Αθήνα κανουμε παραδοσεις σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο,

Στην εταιρεία μας, μαρμαρα Νικολάκη, εκτός από τον συγκεκριμένο γρανίτη μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία και απο άλλους γρανίτες .

Η τιμή αφορά το τρέχον μέτρο για γρανίτες Indian Juparana πάχους 3εκ.

Ιδανικό για πάγκους κουζίνας – μπάνιου. Δεν περιλαμβάνει εργασίες & τοποθέτηση.

Οι γρανίτες είναι διακοσμητικά πετρώματα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και τύπων που χρησιμοποιούνται ευρύτατα ως υλικά επένδυσης εξωτερικών όψεων κτιρίων και διακόσμησης εσωτερικών χώρων πολυτελών καταστημάτων και άλλων κατασκευών.

Αναλαμβάνουμε ΔΩΡΕΑΝ την μεταφορά μέχρι το πρακτορείο Αθηνών που θα μας υποδειξετε.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Γρανίτες Indian Juparana”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *