Γρανίτες Gris Montariz

Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα. Θέλετε να μάθετε το κόστος της κουζίνας σας;;; Καλέστε μας τώρα στο 210.68.27.496 έχοντας τα αναλυτικά μέτρα των πάγκων σας και κάποιος εκπροσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Περιγραφή

  Γρανίτες Gris Montariz – Μάρμαρα Νικολάκη

  Μιλώντας για γρανίτες γενικά μόνο η Γη έχει αυτό το όμορφο και ενδιαφέρον τύπο πέτρας σε αφθονία. Οι άλλοι βραχώδεις πλανήτες –όπως ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης – καλύπτονται με βασάλτη δηλαδή με το πέτρωμα από το οποίο είναι κατασκευασμένος ο πυθμένας των ωκεανών στη Γη.

  Ο συγκεκριμένος γρανίτης έχει προέλευση την Ισπανία. Στην αγορά είναι επίσης γνωστός και ως: Granito No. 3, C. Julia, Crem Julia, Crema Julia, Mondaritz, Mondariz Graniet. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις οικοδομικές εργασίες από πάγκους κουζίνας και μπάνιου μέχρι και σκάλες, δάπεδα, ποδιές κοκ. Στην Ελλάδα τον συγκεκριμένο γρανίτη θα τον βρείτε σε διαστάσεις πλακών 2 ή 3 εκατοστών και ενίοτε σε πλακάκια κομμένα του πόντου σε διαστάσεις 30*60 ή 40*40 cm.

  Είναι ιδανικός για πάγκο κουζίνας δεδομένου ότι είναι ανθεκτικός στις γρατσουνιές, στη θερμότητα και τα οξέα που χρησιμοποιούνται στην καθημερινή μαγειρική, όπως το ξίδι, καθώς και άλλα εσπεριδοειδή φρούτα και λαχανικά. Αυτό, ωστόσο, καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι ο γρανίτης δεν απαιτεί καμία συντήρηση. Σε αραιά χρονικά διαστήματα θα πρέπει να περνιέται με μια αδιαβροχοποίηση.

  Με έδρα την Αθήνα κανουμε παραδοσεις σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο,

  Στην εταιρεία μας, μαρμαρα Νικολάκη, εκτός από τον συγκεκριμένο γρανίτη μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία και απο άλλους γρανίτες .

  Η τιμή αφορά το τρέχον μέτρο για γρανίτες Gris Montariz πάχους 3εκ.

  Ιδανικό για πάγκους κουζίνας – μπάνιου. Δεν περιλαμβάνει εργασίες & τοποθέτηση.

  Οι γρανίτες είναι διακοσμητικά πετρώματα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και τύπων που χρησιμοποιούνται ευρύτατα ως υλικά επένδυσης εξωτερικών όψεων κτιρίων και διακόσμησης εσωτερικών χώρων πολυτελών καταστημάτων και άλλων κατασκευών.

  Αναλαμβάνουμε ΔΩΡΕΑΝ την μεταφορά μέχρι το πρακτορείο Αθηνών που θα μας υποδειξετε.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Γρανίτες Gris Montariz”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *