Γρανίτες Blue Pearl

Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα. Θέλετε να μάθετε το κόστος της κουζίνας σας;;; Καλέστε μας τώρα στο 210.68.27.496 έχοντας τα αναλυτικά μέτρα των πάγκων σας και κάποιος εκπροσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Περιγραφή

Γρανίτες Blue Pearl – Μάρμαρα Νικολάκη

Ένα μικρό δείγμα είναι συνήθως αντιπροσωπευτικό του συνόλου της πλάκας. Το blue pearl δεν έχει μεγάλες διαφορές στο χρώμα και νευρώσεις όμως όπως θα δείτε παρακάτω, δεδομένου ότι υπάρχουν εννέα λατομεία με δύο τύπους και πέντε επιλογές ποιότητας, θα πρέπει το δείγμα που παιρνεται να είναι από την πλάκα που θα κόψετε

Υπάρχουν εννέα διαφορετικά λατομεία γρανίτη Blue Pearl με δύο επιλογές χρωμάτων, HQ και Classic, και πέντε είδη ποιότητας του συγκεκριμένου γρανίτη. Για τα εμπορικά έργα είναι σημαντικό να εξασφαλιστεί ότι τα κομματια του γρανίτη επιλέγονται από τον ίδιο λατομείο.

Τα λατομείο βρίσκονται στην Νορβηγια στις περιοχές Vardaas, Vardaasen, Tvedalen, Vestfold, όλες δυτικά της Larvik.

Στην αγορά είναι επίσης και γνωστός και με τις εξής ονομασίες: Blue Labrador Hell, Blue Perl, Bluepearl, GA 601, Labrador Azzurro, Labrador Azzurro Blue Pearl, Labrador Blau, Labrador Bleu, Labrador Blue Pearl, Labrador Chiaro, Labrador Claro, Labrador Hell, Ljus Labrador, Perla Azurro, Stalaker, Blue Pearl GT, Blue Pearl Tipo GT, Labrador GT, Labrador G.T.

Με έδρα την Αθήνα κανουμε παραδοσεις σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο,

Στην εταιρεία μας, μαρμαρα Νικολάκη, εκτός από τον συγκεκριμένο γρανίτη μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία και απο άλλους γρανίτες .

Η τιμή αφορά το τρέχον μέτρο για γρανίτες Blue Pearl πάχους 3εκ.

Ιδανικό για πάγκους κουζίνας – μπάνιου. Δεν περιλαμβάνει εργασίες & τοποθέτηση.

Αναλαμβάνουμε ΔΩΡΕΑΝ την μεταφορά μέχρι το πρακτορείο Αθηνών που θα μας υποδειξετε.

Πόσο συνολικά θα σας κοστίσει;;; Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6827496 ή κάντε κλικ στην εικόνα παρακάτω για να μιλήσετε τώρα και να μάθετε το ακριβές κοστολόγιο.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Γρανίτες Blue Pearl”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *