Σκαπιτσαριστά Λημνιάς

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Loading... Επιλέξτε ποσότητα και δείτε την τιμή της παλέτας με το ΦΠΑ καθώς και τον χρόνο παράδοσης… Κάθε παλέτα περιλαμβάνει 25 τετραγωνικά μέτρα. Ειδικές τιμές για ποσότητες άνω των 18 παλετών. Ρωτήστε μας.

Τιμή καταστήματος 1100€

Παραδοτέο σε 3-5 εργάσιμες μέρες.

979,60/παλέτα

* H τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ

Minimum Qty: 1

Περιγραφή

Η τιμή για τα Σκαπιτσαριστά Λημνιάς 10cm * Ελέυθερο μήκος cm πάχους 2-3cm αφορά την παλέτα. Εάν θέλετε αποστολή του εμπορεύματος από εμάς μπορείτε να καλέσετε στο 2106827496 για υπολογισμό χρέωσης μεταφορικών (υπολογίζεται ανάλογα με την ποσότητα και την περιοχή παράδοσης). Κάθε παλέτα περιλαμβάνει 25 τετραγωνικά μέτρα. Τα σκαπιτσαριστά Λημνιάς έχουν χώρα προέλευσης την Ελλάδα και ειδικότερα τον νομό Καβάλας.

Λίγα λόγια για τα σκαπιτσαριστά: Η σκαπιτσαριστή πέτρα χρησιμοποιείται για επένδυση τοίχου, εσωτερικoύ και εξωτερικού χώρου όπως καθιστικό, τζάκι, όψεις και εισόδους κτηρίων, περιφράξεις κλπ.. Η σκαπιτσαριστή φυσική πέτρα γίνεται είτε απο πορόλιθο είτε από μάρμαρο, ή από άλλα είδη πέτρας, τα οποία αφού κόβονται στην συνέχεια λαξεύονται στην μπροστινή τους όψη.

Οι σκαπιτσαριστές πέτρες μπορεί να χρησιμοποιηθούν στον τοίχο με αρμό ή χωρίς, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας. Τέλος η επένδυση μπορεί να γίνει με μια διάταση ή με περισσότερες, δίνοντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα στην επένδυση του τοίχου μας. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι οι βυζαντινές πλέξεις τριών διαστάσεων, που συνήθως επιλέγονται ανάλογα με το μέγεθος της επιφάνειας που έχουμε να ντύσουμε.

Στα σκαπιτσαριστά μπορούμε να βρούμε μια μεγάλη ποικιλία από χρώματα όπως μπέζ, κίτρινο, ζαχαρί, πολύχρωμα και σκούρες αποχρώσεις. Ένα είναι το σίγουρο… υπάρχει τόση μεγάλη ποικιλία που σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στον χώρο σας.

Η τοποθέτηση του υλικού γίνεται πολύ εύκολα. Συνήθως για να κολλήσει στον τοίχο χρησιμοποιούμε ειδικές κολλές που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί και να βρει εύκολα στο εμπόριο.

Οι διαστάσεις των σκαπιτσαριστών είναι συνήθως ελεύθερου μήκους με το φάρδος να παίζει συνήθως σε 7εκ-10εκ και 15εκ. Ο λόγος που το φάρδος δεν γίνεται μεγαλύτερο είναι γιατί το μηχάνημα που σκαπιτσάρει τις φυσικές πέτρες δεν μπορεί να σκαπιτσάρει μεγάλα φάρδη.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;;; Καλέστε μας στο 210.68.27.496 και κάποιος αντιπρόσωπος μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.

Μάρμαρα Νικολάκη.
Όριο μας η φαντασία σας.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Επιλέξτε Ποσότητα

>=5 μ2, <5 μ2

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Κατηγορία: Ετικέτα: