Βότσαλα

Μεγάλη ποικιλία από βότσαλα σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Βότσαλα λευκά, μαύρα, χρωματιστά. Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα. Δείτε τιμές και συγκρίνετε!

Η υφή και το χρώμα των βοτσάλων ποικίλλει. Μπορούν να έχουν φλέβες χαλαζία και ιζηματογενούς βράχου διαφορετικού χρώματος από αυτό του υπόλοιπου βότσαλου. Συνήθως είναι λεία, αλλά ανάλογα με το πόσο συχνά έρχονται σε επαφή με τη θάλασσα, μπορεί να έχουν σημάδια από την επαφή με βράχους.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση.

Αποτελούν ένα τέλειο υλικό επίστρωσης. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να ορίσετε μια διαδρομή χαμηλής κυκλοφορίας ή να τα χρησιμοποιήσετε σε συνδιασμό με άλλα υλικά για να δημιουργήσετε μια πιο ανθεκτική και ελκυστική λύση επίστρωσης.

Ανάλογα με το μέγεθος της κυκλοφορίας που περιμένετε, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για οδοστρώματα ή να τα τοποθετήσετε σε κονίαμα.

Τα βότσαλα επίσης σε επένδυση τοίχου αποτελούν μια απο τις πολλές εναλλακτικές λύσεις για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Συνήθως τα ψηφιδωτά αυτά γίνονται από βότσαλα διαφορων μεγεθών που κολιούνται πάνω σε ένα διχτάκι το οποιό με την σειρά τους εφαρμόζεται στον τοίχο.

Προβολή όλων των 10 αποτελεσμάτων