Kυβόλιθοι Τσιμέντου Κλασσικοί

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (105 votes, average: 4,07 out of 5)

Loading... Κυβολιθοι τσιμέντου κλασσικοί τετράγωνοι και διπλό Τ.

Ειδικές εκπτώσεις για παραγγελίες άνω των 100μ2. Η μονάδα μέτρησης για την χρέωση του υλικού είναι το τετραγωνικό.

Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα.
Τηλ: 210.68.19.270

Παραδοτέο σε 2-3 εργάσιμες μέρες.

16,12

* H τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ

Minimum Qty: 30

Περιγραφή

Kυβόλιθοι Τσιμέντου Κλασσικοί . Τους συγκεκριμένους κυβόλθους μπορείτε να τους βρείτε και σε άλλους χρωματισμούς όπως ώχρα, μαύρο, κόκκινο κοκ. Είναι προϊόντα τσιμέντου που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή δαπέδων εξωτερικών χώρων. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Η μονάδα μέτρησης για την χρέωση του υλικού είναι το τετραγωνικό.

Ήταν δεκαετία του ’70 όταν άρχισε να χρησιμοποιείται ο κυβόλιθος ως ένα πρακτικό βιομηχανικό υλικό επίστρωσης δαπέδων με βάση το τσιμέντο. Πλέον χρησιμοποιούνται σε μια μεγάλη γκάμα επίστρωσης δαπέδων εξωτερικού χώρου όπως πεζοδρόμια, πλατείες, κήποι, πάρκα, πεζόδρομοι, χώροι στάθμευσης κλπ. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και στην επίστρωση δρόμων ήπιας κυκλοφορίας οχημάτων, όπως δρόμοι που διέρχονται μέσα από οικισμούς για δρόμους γύρω από σχολεία, παιδότοπους, πλατείες κλπ. επειδή είναι πολύ ανθεκτικοί στα φορτία.

Οι κυβόλιθοι είναι τεχνητό υλικό και έχουν περίπου την ίδια σύσταση με τις τσιμεντόπλακες και τις πλάκες πεζοδρομίου. Η μορφή τους είναι σε διάφορα σχήματα και χρώματα (τετράγωνοι, παραλληλόγραμμοι, εξάγωνοι κλπ.). Η τοποθέτησή τους πρέπει να γίνεται σε επίπεδο υπόστρωμα που έχει επιστρωθεί με άμμο λατομείου. Το στρώμα της άμμου πρέπει να είναι όσο το δυνατό ισοπαχές με μέσο πάχος περίπου 5 cm. Επίσης μπορούν να στρωθούν και κολλητοί σε υπόστρωμα τσιμέντου.

Το κύριο χαρακτηριστικό του δαπέδου που έχει επιστρωθεί με κυβόλιθους είναι η αδρή, τραχιά και αντιολισθηρή επιφάνεια. Γι΄αυτό το λόγο το συγκεκριμένο υλικό είναι ιδανικό για εφαρμογές σε εξωτερικούς χώρους. Όσον αφορά στα πλεονεκτήματα των κυβόλιθων αναφέρεται η απλή Βιομηχανική κατασκευή χωρίς μεγάλη κατανάλωση ενέργειας και οι απλές πρώτες ύλες.

Γι΄αυτό το λόγο οι κυβόλιθοι συνιστούν ένα οικονομικό υλικό που είναι ιδανικό για ανακαινίσεις εξωτερικών χώρων. Οι κυβόλιθοι μπορούν να καλύψουν μεγάλες επιφάνειες χωρίς αρμούς διαστολής. Δεν παραμορφώνονται από έντονες καιρικές συνθήκες και μεταβολές της θερμοκρασίας, δημιουργούν μια άκρως αντιολισθητική επιφάνεια και έχουν καλή μηχανική αντοχή. Επίσης βοηθούν στην εύκολη αποστράγγιση των νερών της βροχής λόγω του τρόπου κατασκευής τους αλλά φυσικά και του υποστρώματος της άμμου. Όσον αφορά τα μειονεκτήματά τους αναφέρεται η μεγάλη απορροφητικότητα στο νερό και στην υγρασία και η μικρή αντοχή στις χημικές επιδράσεις.

Kυβόλιθοι Τσιμέντου Κλασσικοί 10*10*6 cm – 10m² ανά παλέτα

Παρέχεται επιπλέον έκπτωση για μεγάλη ποσότητα στο υλικό. Έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία;;; Καλέστε μας στο 210-6819270 ή μιλήστε τώρα ζωντανά με κάποιον εκπρόσωπο μας κάνοντας κλικ στην εικόνα…

Επιπλέον πληροφορίες

Διάσταση

10x10x6 cm, 20×16,5×6 cm

Χρώμα

Γκρι, Ωχρα

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Kυβόλιθοι Τσιμέντου Κλασσικοί”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτες: ,