Δάπεδα Τυποποιημένα

Δάπεδα Τυποποιημένα από σχιστόλιθους, πέτρες και γρανίτες… Εδώ ΔΕΝ θα βρείτε: δαπεδα πλαστικα, δαπεδα ξυλινα, δαπεδα βινυλιου τιμη, παλστικα δαπεδα skroutz, πλαστικα δαπεδα εσωτερικου χωρου, πλαστικο δαπεδο προσφορα, βινυλικα δαπεδα τιμες, πλαστικα δαπεδα θεσσαλονικη. Τα δάπεδα που διαθέτουμε είναι από φυσικά πετρώματα όπως μάρμαρα, σχιστόλιθοι, πέτρες, πορόλιθοι, γρανίτες, βασάλτες, αμμόλιθοι, ψαμμίτης, πορφυρίτες κλπ. Από αυτά τα υλικά θα βρείτε Ακανόνιστες Πλάκες, Πλακάκια Δαπέδου, Δάπεδα 60*60, Βυζαντινά Δάπεδα και Σκάλες Τυποποιημένες.

Το χρώματα που υπάρχουν στα δάπεδα πέτρας, είναι πολλά και διάφορα όπως μπέζ, κίτρινο, ζαχαρί, καφέ, λευκό κλπ. Η ποικιλία των διαστάσεων που διαθέτει η εταρεία μας είναι πολύ μεγάλη. Άλλες ονομασίες με τις οποίες μπορείτε να συναντήσετε τα προιόντα στην αγορά είναι: δάπεδα πέτρας, πέτρινα δάπεδα, φυσικά δάπεδα πέτρας.

Τα πέτρινα δάπεδα δίνουν ένα όμορφο αισθητικά φυσικό αποτέλεσμα ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για εσωτερικούς αλλά και για εξωτερικούς χώρους. Τέλος χρησιμοποιούνται επίσης για πλακοστρώσεις σε πεζοδρόμια, πλατείες, δρόμους, γκαράζ, λιθόστρωτα, πέτρινα δάπεδα, διαμόρφωση κήπου, δάπεδα πέτρας και πολλά άλλα. Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό

Βλέπετε 1–12 απο 69 αποτέλεσματα